Mikä on meklarivaltakirja? - Nordic Broker
556
post-template-default,single,single-post,postid-556,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Mikä on meklarivaltakirja?

Meklarivaltakirja on asiakirja, joka valtuuttaa tietyn vakuutusmeklarin toimimaan yrityksesi puolesta. Tämä tarkoittaa sitä, että he hoitavat kaikki vakuutukseesi liittyvät asiat, aina vakuutusasiakirjoista korvausvaatimuksiin ja siitä eteenpäin.

Allekirjoittamisen jälkeen asiakirja lähetetään kaikille niille suomalaisille ja kansainvälisille vakuutusyhtiöille, joiden kanssa olet tehnyt liiketoimintaa aiemmin. Tämä ilmoittaa heille, että Nordic Broker (tai nimetty vakuutusmeklari) on nyt määritetty meklariksi ja että heidän tulisi lähettää kaikki tulevat materiaalit suoraan heille.

1–2 viikon kuluessa Nordic Broker vastaanottaa kaikki tarvittavat asiakirjat vakuutusyhtiöiltä, mukaan lukien vakuutusasiakirjat, vahinkohistoriat, todistukset, sopimukset ja laskut. He käyvät materiaalit läpi varmistaakseen, että kaikki on oikein ja ajan tasalla. Jos ilmenee poikkeavuuksia, ne tuodaan tietoosi ja ratkaistaan.

Kun tarkistusprosessi on valmis, Nordic Broker laatii vakuutusyhteenvedon, joka antaa yleiskuvan kaikista voimassa olevista vakuutuksista. Tämä yhteenveto voi olla hyödyllinen työkalu vakuutuskattavuuden ymmärtämiseen ja alueiden tunnistamiseen, joissa saatat tarvita lisäsuojaa.

Jatkossa kaikki vakuutukseesi liittyvät asiakirjat lähetetään suoraan Nordic Brokerille, joka käy ne läpi ennen niiden lähettämistä sinulle. Tämä tarkoittaa sitä, ettet koskaan joudu odottamaan puhelimessa vakuutusyhtiön kanssa tai käyttämään aikaa monimutkaisten vakuutusasiakirjojen parissa.

Nordic Broker voi hoitaa kaikki vakuutustarpeesi lisäksi myös antaa suosituksia vakuutusturvallisuutesi sovittamiseksi paremmin yrityksesi riskihalukkuuteen ja herkkyyteen. Työskentelemällä tiiviisti kanssasi ja ymmärtämällä liiketoimintaasi ja sen ainutlaatuisia riskejä Nordic Broker voi auttaa sinua tekemään paremmin perusteltuja päätöksiä vakuutusohjelmastasi.

Jos siis etsit sujuvampaa ja tehokkaampaa tapaa hallinnoida vakuutustasi, harkitse välitysasiakirjan allekirjoittamista Nordic Brokerin kanssa. Asiantuntemuksensa ja ohjauksensa avulla voit olla varma, että yrityksesi on aina hyvin suojattu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.