Vakuuttaminen Ukrainan alueella
643
post-template-default,single,single-post,postid-643,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Vakuuttaminen Ukrainassa

Vakuuttaminen Ukrainassa

Yksi suurimmista ulkomaalaisen yritysten haasteista Ukrainassa on investointien, kuljetuksien ja matkustamisen vakuuttamisen vaikeus. Koska Ukraina on sota-aluetta, vakuutuksia ei tarjota Suomen vakuutusmarkkinoilla. Nordic Broker voi auttaa yritystäsi ja henkilöstöäsi Ukrainassa tarvittavissa vakuutuksissa. Jokainen vakuutusratkaisu räätälöidään tarpeidesi mukaan, joten varaa tapaaminen tiimimme kanssa saadaksesi lisätietoja.

Matkavakuutukset Ukrainan alueella

Nordic Broker voi myös auttaa sinua räätälöidyissä matkavakuutuksissa, jotka hankitaan kansainvälisiltä vakuutusmarkkinoilta. Matkavakuutus kattaa esim. tapaturman kuoleman, pysyvän työkyvyttömyyden, ensihoitokulut ja evakuoinnin.

Ota yhteyttä tiimiimme saadaksesi lisätietoja Ukrainan matkavakuutusratkaisuista.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.